reserveren
 

3 JULI 2017 – OLIVIERS PUBQUIZ PLAN NEDERLAND

3 JULI 2017 – OLIVIERS PUBQUIZ PLAN NEDERLAND

Café Olivier organiseert een onwijs leuke pubquiz.
De Andere Quiz is altijd actueel, vol met humor en barst van leuke filmpjes en muziek!  Iedereen kan meedoen.

Wanneer & hoe laat?
 03-07-2017
20:00 uur – 22:45 uur

Een team bestaat uit maximaal 4 personen.

De inschrijvingskosten bedragen €5,00 per team en kunnen op de avond zelf voldaan worden. €1,- van dit inschrijfgeld gaat naar Plan Nederland, ter ondersteuning van Seth en Linda’s project. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar: –> [email protected] <–

Special edition Plan Nederland:
Aankomende zomer gaan Seth en Linda 600km fiesten in Zambia tegenkindhuwelijken. In 6 dagen zullen zij op een mountainbike vanaf Lusaka naar het oosten fietsen, waarbij ze veschillende projecten van Plan Nederland aan zullen doen. Elk jaar worden er 14 miljoen meisjes uitgehuwelijkt terwijl ze nog kind zijn. Hierdoor moeten zijn van school, krijgen ze veel te vroeg kinderen en krijgen ze vaak ook nog te maken met huiselijk geweld. Om dit tegen te gaan halen ze geld op voor projecten tegen kindhuwelijken. Dit zijn voornamelijk educatie- en voorlichtingsprojecten, maar bijvoorbeeld ook slaapzalen bij scholen, zodat de kinderen niet elke dag 2 uur heen en 2 uur terug naar school hoeven te lopen (met alle gevaren van dien!). Samen hebben zij als doel 8.000 euro op te halen, waarvan al het geld gaat naar Zambia. Er wordt dus niks van het opgehaalde geld gebruikt voor de reiskosten.
Met dit geld kunnen meisjes en jongens weer naar school en later aan het werk, zodat niet alleen zijzelf, maar ook hun kinderen een betere toekomst hebben.

Olivier steunt dit project graag! Als jij dit ook wil, kun je tijdens deze editie een bijdrage doen in de ‘donatiepot’.

Belgisch Biercafe Olivier Leiden