reserveren
 

Barista workshop

Altijd al een barista workshop willen volgen? Dit kan bij Olivier onder leiding van ‘Best Barista 2016’ Teddie Kuiper. In de afgelopen 7 jaar heeft zij veel ervaringen en kennis opgedaan en is uitgegroeid tot een ware koffie professional. Sinds 2015 heeft zij haar eigen bedrijf, Teddie Koffie, waarmee zij op nationaal en internationaal gebied de heerlijkste koffietjes serveert. Afgelopen november heeft zij van Entree magazine een award ontvangen voor Best Barista 2016.

Tijdens deze 2 uur durende workshop wordt de basis kennis van koffie uitgelegd, maar ook is de workshop zeer interactief. Zo zult u aan de slag gaan achter een professionele machine (La Marzocco) en de fijne kneepjes van het vak leren. Ook zal er aandacht worden besteed aan latte art waarbij u de basisvormen in een cappuccino leert schenken, denk aan het appeltje, hartje en een rosetta.

De prijs van deze workshop is €37,5 euro per persoon en het aantal deelnemers per workshop is minimaal 4 en maximaal 6 personen, zodat er veel aandacht aan iedere deelnemer kan worden besteed.

Tip: Erg leuk als teamuitje!

Belgisch Biercafe Olivier Leiden