Café Top 100 2019 nr. 29: Olivier, Leiden

Café Top 100 2019 nr. 29: Olivier, Leiden

De Café Top 100 2019 is bekend: deze Leidse kroeg staat erin

BRON: INDEBUURT LEIDEN

Champagne! De nationale Café Top 100 2019 van Misset Horeca is gisteren bekend gemaakt en een Leidse kroeg heeft een plekje bemachtigd. Dat betekent dat de zaak volgens het horecavakblad tot de allerbeste cafés van Nederland hoort.

Belgisch Biercafé Olivier staat op de 29ste plek in de Top 100. Het is de enige Leidse kroeg die op de ranglijst prijkt.

De jury is erg te spreken over de locatie: “Een geweldig mooie, grote locatie. Maar met de juiste knusheid.” En over de bediening: “Als we vragen hebben over de diverse bieren wordt vol overgave verteld over de keuzes die we hebben.” Lees hier het volledige commentaar.

Mystery guest

Goed om te weten: de cafés hebben zichzelf opgegeven of zijn opgegeven. Alle deelnemers kregen een mystery guest op bezoek en zijn zo wel of niet in de top 100 terecht gekomen. Vervolgens kwam er een jury langs die bepaalde wie welke plek kreeg. Ze kijken bijvoorbeeld naar de uitstraling van de medewerkers, de kwaliteit van de bestelling en de totale uitstraling van het bedrijf.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Leiden