7-11 Karaoke bij Olivier Leiden!

7-11 Karaoke bij Olivier Leiden!

Bij Olivier verwelkomen we vanaf september iedere maand: De “Jouw Moment Karaokeband”. Kom je ook karaoke?

Over de Jouw Moment Karaokeband:

Jouw Karaokeband

Wel de wil, geen talent? Het maakt ons niet uit: pak jouw moment!

Kies een nummer uit de lijst met hitjes, schrijf je in bij een van de kanjers in de kekke, groene glitterjases en maak je klaar om te gaan shinen op het podium. De songteksten worden geprojecteerd op schermen voor en achter je, dus iedereen kan lekker meezingen. Met behulp van een grote enter-knop bepaal je helemaal zelf wanneer je naar de volgende slide met songtekst wil gaan. Mocht je er nou toch niet uitkomen, dan helpen wij je er gewoon doorheen. Jouw Moment Karaokeband past zich als een kameleon aan aan jouw wensen. Wil jij een extra refrein zingen? Dan spelen we toch gewoon nog een extra refrein!

Ramses houdt het geheel rtimisch strak op zijn Sonor SQ1-drumstel en Rik haalt de meest uiteenlopende geluiden uit zijn Nord en Moog-keys. Samen benaderen zij elk nummer bijzonder nauwkeurig en dansbaar. Je zult je afvragen hoe slechts twee muzikanten zo’n sound kunnen neerzetten. Maar dat is slechts van ondergeschikt belang, want het draait tenslotte om jou.

Jij bent de ster van de avond!

Data

  • 7-nov
  • 5-dec

 

Tijden

  • 20:00 uur inloop
  • 20:30 start
  • 23:00 einde

 

Inspiratie

reserveren
SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website

Belgisch Biercafe Olivier Leiden