Bij Olivier staat op ’t menu het onmisbaar frietje met een kwak mayonaise, het zwarte goud (mosselen) op verschillende manieren bereid en een koffiecompleet wordt de geserveerd met typisch Belgische praline’kes.

Er is natuurlijk een uitgebreide bierkaart met vers getapte Belgische pintjes en heerlijke speciaal bieren op de fles.

Diner

Plat du Jour

Dinsdag t/m donderdag tussen 17:00 uur en 18:00 uur

MONDAY & SUNDAY ROAST

Iedere maandag & zondag serveren wij enkel gerechten van de ROAST menukaart
Maandag 18:00 uur tot 21:00 uur
Zondag 17:00 uur tot 19:30 uur

Dinerkaart

Dinsdag t/m donderdag 18:00 uur tot 21:00 uur
vrijdag & zaterdag 18:00 uur tot 22:00 uur

* 3 gangen keuze menu

30

Voorgerechten

Hollandse Garnalen

moestuin | pomelo | La Chouffe

12

Bisque van Noordzeekrab *

zeewier | crème fraîche

9

Parelhoen *

sinaasappel | gember | terrine | tapioca

8

Procureur VOC

zacht gegaard | aardappel | spek

8

Risottokroketje *

paddenstoelen | rode lof | vadouvan

7

Savooiekoolsoep

Emmentaler | croque

6

* 3 gangen keuze menu

30

Voor Kleine Mannekes en Madammekes

Kipkoteletjes

friet | appelcompote

11

Mosselpannetje

friet | appelcompote

11

Hoofdgerechten

Simmental Rib-Eye

250 gram | seizoenstuintje | jus | friet

24

Beenham *

piperade | ras el hanout | ui-crumble | friet

21

Skrei *

saffraanaardappel | prei | rouille

22

Zeeuwse Mosselen

Olivier tripel of witte wijn | remoulade | lookboter | friet

20

Ravioli *

Brugge Blomme | bohemienne | hazelnootcrunch

19

Maïskip

dragon | polenta | pompoen

17

Bijgerechten

Friet met mayonaise

3,8

Bijgerechten

Groene salade

3,8

* 3 gangen keuze menu

30

Nagerechten

Oliviers Snoeppot

mousse van trekdrop | Chimay-marshmallow | Napoleon-krokant | toffee-ijs

8

Panna Cotta

mousse van hangop | advocaat | gekarameliseerde appel | cranberrygel

7

Tartelletje

crémeux van sinaasappel | gelei van koffie | pure chocolade mousse | mandarijnijs

8

Dagdessert *

wisselend dessert

6

Kaasplateau

drie soorten kaas

10

vier soorten kaas

12,5

vijf soorten kaas

15

* 3 gangen keuze menu

30

Voor groepen boven de 6 personen is apart afrekenen niet mogelijk.

Lunch

Vrijdag, zaterdag & zondag: tot 16:00 uur

U kunt kiezen uit: wit,- spelt- of donkervolkorenbrood

Salade tonijn

11,8

Salade serranoham

11,8

Noordzee-vissoep

8,8

Knolselderijsoep

5,8

Croque bruxellois

ham | kaas | bechamel | gratin

6,8

Croque madame

ham | kaas | gebakken ei

7,2

Gebakken eieren

spek-kaas | ham-kaas

7,8

Kroketten vlees

7,8

Kroketten kaas

7,8

Boterhammen tonijnsalade

8,8

Boterhammen serranoham

8,8

Mosselen

olivier tripel | frieten | brood

18,5

Vlaamse stoverij

stoofvlees | frieten

11,8

Frieten

met mayonaise

3,8

Huisgemaakt patisserie

vanaf 1,8

Café gourmand

6,8

Monday & Sunday Roast

Hoofdgerechten

Hele kip

New Orleans

19

Halve kip

New Orleans

10

Steak

tijm | hot chili pepper | ui crumble

12

Groentespies

aurbergine | courgette | paprika | Roseval

8

Bijgerechten

Friet

3,8

Groene salade

3,8

Coleslaw

2,8

Maïskolf

1,8

Dessert

Dagdessert

wisselend dessert

6