Op zoek naar een gezellig grandcafé om met een groep te komen eten? Bekijk hier ons groepenmenu!
Voor vragen of meer informatie kun je ook bellen of mailen met ons.

Reserveer voor groepen


Groepenmenu € 31.50 p.p.

Voorgerechten

Aardpeersoep (veg)

met pitten, knoflookcroutons en truffelroom
Biertip: De Konick | amber | 5% | kruidig | bitter

-

Rundercarpaccio

met parmezaan, pittenmix en pestodressing
Biertip: De Konick | amber | 5% | kruidig | bitter

-

Rouleau van gerookte zalm

met aardappel, dille crème fraise en Oude Geuze-komkommerdressing
Biertip: St. Bernardus Witbier | wit | 5,5% | citrus | koriander

-

Gegratineerde kastantje-champignons met kruidenkaas

met parmazaan, rucola-olie en rode ui
Biertip: Brugse Zot | blond | 6% | perzik | mout | toegankelijk

-

Hoofdgerechten

Natuurlijk geserveerd met Vlaamse fritten met een goeie kwak mayonaise

Beenhammetje

met knolselderijmousseline, Luikse groentjes en tijmjus
Biertip: Olivier Tripel | huisbier | 8% | moutig | chouffe-ig

-

Kalsstoof

met seizoensgroenten en Vlaamse fritten
Biertip: Corsendonk Pater | 7,5% | dubbel | abdijbier | zoet | fruit | moutig

-

Oostendse waterzooi

kabeljauw met spek, groenten, roseval en een romige saus van Chimay Tripel
Biertip: Omer | blond | 8% | licht zoet | fris | hoppig

-

Cannelloni (veg)

gevuld met bospaddenstoelen en kastanje, geserveerd met oude kaas-chips en kaassaus
Biertip: Cornet | zwaar blond | 8,5% | eikenhout | vanille | zacht bitter

-

Nagerechten

Luikse wafel

met warme kersen, vanille-ijs en slagroom

-

Cheesecake

van witte chocolade met rode vruchten

-

Bosvruchtenhangop

met gesuikerd bladerdeeg

-

Vanaf 11 t/m 50 personen kunt u als groep dineren bij Olivier. Wij bieden u de keuze uit onderstaande groepenkaart of een a la carte diner. U kunt a la carte dineren, mits uw keuze voor de gerechten uiterlijk 4 dagen voor aanvang bij ons bekend is gemaakt. Zo kunnen wij de juiste voorbereidingen treffen en u optimaal bedienen.

* Menukaart onder voorbehoud, kan mogelijk wisselen. Neem voor meer informatie contact met ons op.