OLIVIER ZOEKT JOU!

OLIVIER ZOEKT JOU!

OLIVIER ZOEKT ZELFSTANDIG WERKEND KOK
Olivier is op zoek naar jou! Althans, als jij die zelfstandig werkend kok bent die we zoeken. Een topper die niets liever wil dan knallen in een prachtige keuken van een druk bezocht café.
Je werkt met een top keukenteam om je heen, waar je veel van kunt leren. We werken uitsluitend met verse producten en koken alle gerechten vanaf scratch! Je zal zowel warme als koude gerechten bereiden voor café Olivier.
Bezit jij een vakopleiding en/of bergen ervaring en wil je aan de slag, zoek dan niet verder! We kunnen per direct zowel een parttime als een fulltime keukenheld gebruiken, dus kom maar op met jouw CV.  Mailen kan naar [email protected]

OLIVIER ZOEKT LEUKSTE BARMAN VAN LEIDEN EN OMSTREKEN
Ben jij die ervaren barman met liefde voor bier en onze gasten?
Sta jij te trappelen om te knallen in de bar bij Olivier? Ben jij degene die ons gezellige barteam compleet maakt? Solliciteer dan direct!
Wij zijn per direct op zoek naar een parttime barman, voor zowel in het weekend als doordeweeks. Je komt te werken in een gezellig, jong en ambitieus team.
Zijn wij op zoek naar jou? Stuur dan jouw CV + korte motivatie naar [email protected] of kom gezellig langs!

OLIVIER ZOEKT EEN ERVAREN FLOORMANAGER
Wij zijn op zoek een top gastheer of gastvrouw met een lading horecakennis. Jij geeft leiding aan het team van bedieningsmedewerkers, je stuurt en traint ze. Jij bent het aanspreekpunt voor je team en onze gasten. Je hebt affiniteit met eten en bent goed in het maken van wijn-spijs en bier-spijs combinaties. Jij verwent onze gasten en bezorgt ze een bijzondere ervaring in ons restaurant. Kortom, je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Daarnaast verricht je een klein aantal administratieve taken. Zijn wij op zoek naar jou? Stuur dan jouw CV + korte motivatie naar [email protected] of kom gezellig langs!

Belgisch Biercafe Olivier Leiden