OLIVIER ZOEKT JOU!

OLIVIER ZOEKT JOU!

OLIVIER ZOEKT SOUS CHEF
Café Olivier in Leiden  is per direct op zoek naar een Sous Chef met een afgeronde opleiding restaurant kok. Is koken jouw passie, werk je graag met verse producten, ben je creatief en beheers je de moderne kooktechnieken? Ben jij die topper die niets liever wil dan knallen in een prachtige keuken van een druk bezocht café/restaurant. Dan zijn wij op zoek naar jou!
In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de keuken van ons restaurant. Je vervangt de Chef Kok bij diens afwezigheid. Je werkt nauw samen met de medewerkers in de keuken en bent mede verantwoordelijk voor het resultaat van de keuken op gebied van inkoop, marge en producten. Je geeft samen met de Chef-Kok leiding aan het keukenteam en begeleidt eventuele leerlingen. We werken bij Olivier uitsluitend met verse producten en koken alle gerechten vanaf scratch. Je hebt een aantal jaar ervaring in verschillende restaurants of hotels opgedaan op het gebied van a la carte koken, zowel lunch als diner en in het voorbereiden en doorgeven van partijen of buffetten en zal deze kennis toepassen. Zijn wij op zoek naar jou? Stuur dan jouw CV + korte motivatie naar [email protected].

OLIVIER ZOEKT ZELFSTANDIG WERKEND KOK
Olivier is op zoek naar jou! Althans, als jij die zelfstandig werkend kok bent die we zoeken. Een topper die niets liever wil dan knallen in een prachtige keuken van een druk bezocht café.
Je werkt met een top keukenteam om je heen, waar je veel van kunt leren. We werken uitsluitend met verse producten en koken alle gerechten vanaf scratch! Je zal zowel warme als koude gerechten bereiden voor café Olivier.
Bezit jij een vakopleiding en/of bergen ervaring en wil je aan de slag, zoek dan niet verder! We kunnen per direct zowel een parttime als een fulltime keukenheld gebruiken, dus kom maar op met jouw CV.  Mailen kan naar [email protected]

OLIVIER ZOEKT EEN ERVAREN FLOORMANAGER
Wij zijn op zoek een top gastheer of gastvrouw met een lading horecakennis. Jij geeft leiding aan het team van bedieningsmedewerkers, je stuurt en traint ze. Jij bent het aanspreekpunt voor je team en onze gasten. Je hebt affiniteit met eten en bent goed in het maken van wijn-spijs en bier-spijs combinaties. Jij verwent onze gasten en bezorgt ze een bijzondere ervaring in ons restaurant. Kortom, je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Daarnaast verricht je een klein aantal administratieve taken. Zijn wij op zoek naar jou? Stuur dan jouw CV + korte motivatie naar [email protected] of kom gezellig langs!

 

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Leiden