Open Toptrouwlocatei Route – 19 april 2020

Open Toptrouwlocatei Route – 19 april 2020

Verliefd, verloofd en helemaal happy?

Zijn jullie wel verliefd op elkaar, maar nog niet op een perfecte trouwlocatie om het plaatje compleet te maken? Bezoek Olivier dan op zondag 19 april van 11.00-16.00 uur tijdens de Open Toptrouwlocatie Route en bekijk onze bijzondere binnentuin!

Onze weddingplanner Jori ontvangt jullie graag en geeft een rondleiding door de binnetuin, het restaurant en soutterain. Hij informeert u over wat er allemaal mogelijk is op de mooiste dag van uw leven bij Olivier.

Gratis proefdiner

Zeggen jullie definitief JA tegen Olivier (bij een definitieve boeking via de Open Toptrouwlocatie Route ) dan bieden wij jullie een romantisch voorproefdiner aan in ons restaurant, om zo alvast in de stemming te komen voor jullie huwelijksdag.

Helemaal in de stemming gekomen na een bezoek aan Olivier, maar willen jullie toch nog thuis alles even rustig laten bezinken? Geen probleem! Na afloop van de route ontvangen jullie van Jori onze informatiebrochure.

reserveren
SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website

Belgisch Biercafe Olivier Leiden