Verheug je vast op een etentje

Verheug je vast op een etentje

Blijf in uw kot!

In verband met ieders veiligheid is vanuit de overheid besloten cafés en restaurants tijdelijk te sluiten vanwege het covid-19 virus. Dat betekent dat ook onze deuren tot en met 6 april gesloten zijn.

Het is voor nu beter dat iedereen thuis blijft in deze onzekere tijd. Natuurlijk zouden wij onze tafels graag bezet zien met onze gezellige gasten en jullie onze heerlijke gerechten en drankjes serveren, zoals altijd. Daarom vragen wij steun, omdat wij er graag voor jullie willen zijn als de donkere wolken weer opklaren.

Trakteer in de toekomst

Wij kunnen je nu dan niet verwelkomen, maar over een tijdje wel! Overweeg dus om online een EtenBij-bon te bestellen, zodat je al weet dat je jezelf en je allerbeste vriendin/liefste echtenoot/stiefopa/steun-en-toeverlaat-buurvrouw gauw weer kunt trakteren op een avondje uit. En dat kan dan bij ons, of bij 35 andere restaurants!

Wil je je vast verheugen? Bekijk dan online onze menukaarten en houd onze social media-kanalen in de gaten voor updates, leuke quizjes en tips voor thuis!

Nu al zin om weer lekker uit eten te gaan? Bestel hier je EtenBij-bon!

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Leiden