Verborgen topterras in Leiden

Verborgen topterras in Leiden

Soms hoef je niet te zien of gezien te worden. Je hoeft namelijk niet altijd te shinen. Gewoon op je gemakje buiten zitten en in je kloffie genieten. Klinkt goed, toch? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is naar Olivier komen.

Vrolijkheid alom

Je gezicht warmt op in de voorjaarszon, een koud biertje wordt gebracht en de bitterballen zijn krokant. Het terrasseizoen haalt het beste in mensen naar boven. En ook al is het maar een middagje, gun jezelf het beste en kom genieten van de zon.

Historische binnentuin

Wist je dat het gebouw waar Olivier in huist in 1892 is gebouwd als ziekenhuis? Hier verzorgde de Zusters van de congregatie van de Franciscanessen zwakken en zieken. In 1972 verhuisde het ziekenhuis naar Leierdorp. In de gebouwen rondom de binnentuin zit Belgisch Biercafé Olivier en er zijn kamers voor internationale studenten gerealiseerd. Meer weten? Download dan het boekje Van Ziekenhuis tot Café op onze website.

Beschut

Koelt het wat af? Begint het te waaien? In onze binnentuin heb je nergens last van. Je zit lekker beschut en rustig, weg van de tocht en de drukte.

Barbecue

Feesten met vrienden doe je bij Olivier. Ons terras is af te huren voor feesten, partijen, barbecues en buffetten. Nieuwsgierig geworden? Met onze event-creator stel je zelf je eigen event samen en kun je gelijk, vrijblijvend, een offerte opvragen.

Eenvoudig doorverhuizen

Is de zon onder en wordt het wat fris? Bij Olivier hoef je niet bang te zijn voor een run op de tafels binnen. We hebben meer dan genoeg ruimte. Geef een seintje aan de bediening, zodat zij een tafeltje voor je vrij kunnen houden.

Vakantiegevoel

Speciaalbier, een sfeervolle binnentuin, borrelhappen en comfortfood. Dat is toch een ultiem vakantiegevoel? En daar hoef je niet eens voor naar het buitenland.

Van twaalf tot twaalf

Op vrijdag en in het weekend is Olivier de hele dag open. Dat betekent dat jouw lunchdate zomaar kan uitlopen in een borrel waarna je toch blijft hangen voor een hoofdgerecht en de avond eindigt in heel veel speciaalbier tot in de late uurtjes. Dat is pas genieten van het leven!

Op de hoogte blijven van biernieuws en -fun? Volg ons op Facebook en Instagram.
terras olivier leiden

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Leiden