Vieren, vermaken en vergaderen

Vieren, vermaken en vergaderen

Olivier ken je vast als fijne borrel- en eetplek. Maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een bruiloft, vergadering, high-tea, borrel en zelfs condoleance? Wij vertellen je graag meer over alles wat we je kunnen bieden.

High Tea

Gezellig samenkomen en bijkletsen onder het genot van vele kleine hapjes. Een geslaagde middag met familie of vrienden begint met een bij Olivier. Doe je tegoed aan mini muffins, scones met clotted cream, pancakes, sandwiches en nog veel meer.

high tea olivier leiden
eten groepen olivier leiden

Eten

Lekkere momenten deel je het liefst met zo veel mogelijk vrienden! Daarom heeft Olivier ruimte voor wel 100 eters. Van een stamppottenbuffet tot buiten bbq met goedgevulde puntzakken grofgesneden frieten. Liever happen tijdens het borrelen? Dat kan! Pulled pork buns, vitello tonato, worst en kaas; wij verzorgen een avond vol zaligheden.

Borrelen en feesten

Bij de Belg bouw je een mooi feestje! Beneden kun je met gezelschappen tot 150 personen uit je plaat gaan. Een bemande bar maakt jouw avond compleet. Wil je met een kleiner gezelschap de sfeer van het café beleven? Boven in de glazen kamer, hebben we plek voor groepen tot 60 personen. Op mooie dagen kun er 250 feestgangers terecht in onze sfeervolle kloostertuin.

olivier feest borrel leiden
olivier leiden kinderen

Kinderen

Ook met de kleintjes houden wij rekening. Zij eten voor de helft van de prijs mee met het buffet of de barbecue van hun ouders. Liever een speciaal arrangement voor de jongste gasten? Wij maken snacks en pannenkoeken om zelf te beleggen. Er is ook een bewuste variant met penne Bolognese, groentesnacks, dips en ham met meloen.

Vergaderen

Ook voor de serieuze kant van het leven kun je bij Olivier terecht. Sterker nog: wij zijn de ideale locatie voor een inspirerende vergadering. In onze zalen zijn alle faciliteiten aanwezig voor een efficiënte meeting met een flipover, beamer en blocnotes. Een healthy lunch, belegde broodjes of een buffet zorgen voor de nodige energieboost. Zit je wat minder lang? Ga dan voor een filepakket voor onderweg of een kleine powerbreak met een smoothie, vitaminesap en een reep.

olivier leiden vergaderen
Olivier leiden trouwen bruiloft

Trouwen

De mooiste dag van je leven vier je bij Olivier. Ons team staat voor je klaar alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Van luxe hapjes bij de receptie tot een sfeervolle barbecue in de kloostertuin en een knallend feest in onze privézaal mét bemande bar.

En nog veel meer

Van een luxe barbecue voor velen tot totale ontzorging tijdens een intieme condoleance. Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend arrangement. Neem gerust contact met ons op via leiden@cafe-olivier.nl of ga zelf aan de slag via de event-creator op onze website.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Leiden