Groepen

Groepsevenementen organiseren

Olivier Leiden biedt nu ook de beste plek in Leiden aan voor al uw zakelijke en privé gelegenheden. Wij hebben een gedeelte van ons café omgetoverd tot de perfecte plek voor uw seminar, training, feesten, verjaardagsborrel, of zelfs bruiloft. Deze ruimte, met uitzicht op onze prachtige tuin, kan compleet worden ingericht naar uw wensen.

  • Gerechten naar uw voorkeur
  • Uw favoriete muziek afspelen
  • U kunt ook terecht in De Zaal van Olivier

Informatiebrochure Meer informatie

Over olivier Leiden

Belgisch Biercafé Olivier Leiden is gevestigd aan de Hooigracht. Dit historische pand met een rijke geschiedenis maakt een bezoek aan Olivier nog eens te meer een omweg waard. De huiskamer van Leiden met fantastische speciaalbieren die alleen ervaren kan worden door een bezoek!

  • Uitgebreide bierkaart met fantastische speciaalbieren
  • Gevestigd in het voormalig St. Elisabeth ziekenhuis
  • Ruim terras in een bijzondere binnentuin

Mogelijkheden

Van vergaderingen en bruiloften tot diners en uitgebreide borrels, het is allemaal mogelijk bij Olivier Leiden. Stel eenvoudig uw eigen evenement samen en ervaar zelf de authentieke sfeer! Liever via de mail of telefonisch een offerte ontvangen? 071 512 2444

Zo ziet een zakelijk event er uit

Zoals op onderstaande foto's te zien is kan Olivier Leiden veel verschillende evenementen organiseren, en dat in allerlei verschillende ruimtes en sferen. Benieuwd naar hoe uw evenement eruit kan zien? Bekijk dan deze foto's!

Wat men zegt over olivier leiden

Annabel
“Lekker gegeten in een sfeervol restaurant. Bediening was erg aardig en behulpzaam.”

Manon
“Kom hier altijd graag voor speciaalbiertjes, maar nu voor het eerst voor diner. Echt heerlijk gegeten en fijne bediening. Ondanks dat het op vrijdagavond helemaal vol zat, was de bediening ontzettend snel! Echt een aanrader dus!”

Nila
“Heel gezellig, erg lekker gegeten en heel gastvrij personeel.”

Stel zelf eenvoudig de perfecte gelegenheid samen

Belgisch Biercafé Olivier Leiden is gevestigd in het voormalig St. Elisabeth ziekenhuis aan de Hooigracht. Dit historische pand met een rijke geschiedenis maken een bezoek aan Olivier nog eens te meer een omweg waard. Dit is de huiskamer van Leiden met fantastische speciaalbieren die alleen ervaren kan worden door een bezoek. Omdat Olivier van vele markten thuis is kunt u uw eigen evenement samenstellen.

Informatiebrochure of stuur ons een mail.

reserveren

Belgisch Biercafe Olivier Leiden